Η τραγωδία στο Μάτι «έσωσε» τον Καμμένο: Η αποκάλυψη Τσίπρα και ο ρόλος του Σταύρου

Θεοδόσης Παπανδρέου

EUROKINISSI

Στην κυβερνητική του συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξη του στο Open, προχωρώντας μάλιστα και σε μια αποκάλυψη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως συνεργάστηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ γιατί έπρεπε να κυβερνηθεί η χώρα, ομολογώντας πως έκανε εκπτώσεις λόγω των διαφορών τους.

Χαρακτήρισε την κυβερνητική συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο «αναγκαίο κακό» σημειώνοντας πως «στα κρίσιμα θέματα με τους εταίρους ο Καμμένος δεν έλεγε "Βάστα γερά Γερούν"».

Αποκάλυψε ότι ήθελε να διακόψει την συνεργασία νωρίτερα έχοντας μάλιστα ξεκινήσει συζητήσεις με το Ποτάμι αλλά οι εξελίξεις τον πρόλαβαν.

«Το σκέφτηκα πολύ, αμφιταλαντεύτηκα, είχα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ωστόσο δεν ήταν διασφαλισμένη η κυβερνητική πλειοψηφία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είχα δύο ‘’τέκνα’’: την Συμφωνία των Πρεσπών και την έξοδο από τα μνημόνια, και ήθελα να τα διασώσω και τα δύο».

Όσο για το πού κόλλησε η συμφωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη, είπε ότι ήταν δύσκολο το περασμένο καλοκαίρι και οι συγκυρίες δεν ευνόησαν τον σχεδιασμό του.

«Όταν φόρεσα τη γραβάτα στο Ζάππειο και βγήκαμε από τα μνημόνια είχαμε να ασχοληθούμε με δύσκολα θέματα, με τη Χρυσή Αυγή και μια τεράστια φυσική καταστροφή που ήταν μια εξέλιξη που μας καταρράκωσε. Η πραγματικότητα μας εμπόδισε να λήξουμε τη συνεργασία με τον Καμμένο.» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Αρκούδα κρατούσε άνδρα για 30 μέρες στη φωλιά της; - Η εικόνα που ΣΟΚΑΡΕΙ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved