Η Τουρκάλα δημοσιογράφος που «τρέλανε» τον Τσίπρα (pics+vid)

Newsbomb

Αμήχανος ο Έλληνας πρωθυπουργός

Την ώρα που η κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ταγίπ Ερντογάν όδευε προς το τέλος της, μια δημοσιογράφος από την Τουρκία έλαβε το λόγο.

Ήταν η τελευταία ερώτηση, μετά οι δύο ηγέτες θα αποχωρούσαν και θα πήγαιναν στο δείπνο που είχε ετοιμάσει ο «σουλτάνος» προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού.

Μια δημοσιογράφος όμως από την Τουρκία «πάγωσε» τον Αλέξη Τσίπρα και τον έφερε σε αμηχανία.

Ο λόγος;

Τον ρώτησε για το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας φάνηκε αμήχανος καθώς, θεώρησε πως θα πέρναγε… αναίμακτα την κοινή συνέντευξη Τύπου και δεν θα καλούνταν να απαντήσει για ένα θέμα – «αγκάθι» μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ:

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Τσίπρα τι σκέφτεται να κάνει με τους 8 και εάν προτίθεται να τους δώσει πίσω στην Τουρκία. Τόνισε δε ότι το θέμα με τους «8» είναι σημαντικό και αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για αυτούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Στη συνέχεια όμως τον ρώτησε αν σκοπεύει να επιστρέψει τους πραξικοπηματίες «που θέλουν να σκοτώσουν τον Πρόεδρο που βρίσκεται δίπλα σας».

Ο Αλέξης Τσίπρας έσκυψε το κεφάλι και έδειξε να δυσαρεστείται για την ερώτηση.

Απάντησε βέβαια πως αυτό είναι θέμα που αφορά την ελληνική Δικαιοσύνη και πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Κάρυστο: Την κατασπάραξαν άγρια ζώα

Δίκη Καλλίτση: Πανικός στο δικαστήριο - Συνήγορος τράβηξε όπλο

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved