Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά

Newsbomb

Μετά την απόφαση της υπουργού Τουρισμού να ανακοινώσει στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα

Τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη δημόσια τοποθέτηση της υπουργού Τουρισμού υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον», είπε το πρωί της Δευτέρας (14/01) η κ. Κουντουρά, πυροδοτώντας τις εξελίξεις.

Λίγο μετά τις 10:30, με ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος έθεσε την Έλενα Κουντουρά εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Μετά από αυτή την εξέλιξη το κόμμα του Πάνου Καμμένου μένει με έξι βουλευτές στο Κοινοβούλιο. Θυμίζουμε πως το κατώτατο όριο αριθμού βουλευτών είναι οι πέντε. Αν λοιπόν ο κ. Καμμένος χάσει ακόμα δύο βουλευτές, τότε διαλύεται αυτομάτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Ένας - ένας πηδούν από το καράβι των ΑΝ.ΕΛ οι βουλευτές του κόμματος

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved