ΝΔ για Καλογρίτσα: Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποια είναι η «White Porsca»

Newsbomb

«Ποια είναι η "άμωμη ύπαρξη", διερωτάται το κυβερνών κόμμα...

Απαντήσεις από τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητά με ανακοίνωσή της η ΝΔ μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο «κόκκινος εργολάβος» Χρήστος Καλογρίτσας, και στην οποία αναφέρεται ως νέο πρόσωπο στην υπόθεση η «White Porsca».

Η ΝΔ ζητά να γίνει γνωστό ποια ήταν η «άμωμη ύπαρξη» από την οποία ξεκινούσαν όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δίπλα στο "μαγαζί", το White House, τον Ν. Παππά, τον κολλητό εργολάβο, το Documento, τον κ. Βαξεβάνη, τις εικονικές συναλλαγές, τα εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια, τους κυπριακούς αριθμούς λογαριασμών, έχουμε σήμερα και κάποια "White Porsca"» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία και διερωτάται:

«Ποια είναι η "άμωμη ύπαρξη" από την οποία ξεκινούσαν όλα; Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό τον κωδικό;».

Για όλα αυτά, «που είναι σαν να βλέπεις μαφιόζικη ταινία, αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα», δηλώνει η Νέα Δημοκρατία.

Η σύγκρουση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης οδηγείται πλέον στα άκρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Χρήστο Καλογρίτσα και τα τρία εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας στο Πρωτοδικείο Αθηνών, κατέθεσε ότι με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως υπουργού Νίκου Παππά έλαβε από λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό 3.000.000 ευρώ ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα χρήματα πήρε κάθε ΜΜΕ για την καμπάνια του κορονοϊού - Στη δημοσιότητα η λίστα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved