Καμμένος: Στημένη συκοφαντία και επίθεση για να πλήξουν την υπόληψή μου

Newsbomb

INTIME NEWS

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Για προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή του έκανε λόγο ο πρώην υπουργός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στον απόηχο του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που παρουσίαζε διάλογο μεταξύ του κ. Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Τέτοιος διάλογος, με τέτοιους χαρακτηρισμούς ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη δεν έγινε ποτέ και από κανέναν» διεμήνυσε.

«Στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις», είπε.

«Οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν φέρονται να έχουν γίνει το 2017, ενώ ουσιαστικά η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016», πρόσθεσε.

Επιπλέον, κάλεσε εκ νέου τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει ότι ο εν λόγω διάλογος δεν έγινε ποτέ. «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος, αντιλαμβάνομαι τη θέση του, αλλά έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Δεν θα επέτρεπε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα σιωπήσουμε (σ.σ. οι ΑΝΕΛ) όσες επιθέσεις κι αν μας κάνουν. Μετά τη δημοσιοποίηση των απαντήσεων της Εισαγγελίας Διαφθοράς, όποιος τολμήσει να με εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογένειάς μου ή μέλη των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε υπόθεση, θα τον κυνηγήσω -όπως έλεγε ο Σαμαράς- μέχρι τέλους. Όσοι αναπαράγουν τις ειδήσεις είναι συνυπεύθυνοι. Δεν πρόκειται κάνω πίσω και να αφήσω να θιχτούν οι ΑΝΕΛ», είπε με έντονο ύφος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved