Ο Τσίπρας παρομοίασε τον Ηλιόπουλο με τον «καθηγητή» του Casa de Papel

Newsbomb

«Ο αγώνας του Νάσου Ηλιόπουλου για το Δήμο της Αθήνας έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχθεί αυτή τη φορά νικηφόρος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Τη βεβαιότητά του ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος θα τινάξει την «μπάνκα στον αέρα» εξέφρασε την Παρασκευή (22/02/2019) ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του για το Δήμο της Αθήνας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε κατά παράβαση του πρωτοκόλλου, όπως σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτεύουσα. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μάλιστα μια σύγκριση της δικής του υποψηφιότητας πριν από 13 χρόνια, της υποψηφιότητας που τον έφερε στην κεντρική πολιτική σκηνή αναπολώντας τις όμορφες όπως είπε στιγμές που έζησε.

«Σε γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, κυρίως νέοι άνθρωποι που αποκτήσανε κανονικότητα στη ζωή τους χάρη στις προσπάθειες σου στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που δεν έχουν ωράρια από ήλιο σε ήλιο, αλλά υποχρεούνται οι εργοδότες τους να τηρήσουν την κανονικότητα» είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πορεία του Νάσου Ηλιόπουλου στο υπουργείο Εργασίας.

Τόνισε ότι ο αγώνας του Νάσου Ηλιόπουλου για το Δήμο της Αθήνας έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποδειχθεί αυτή τη φορά νικηφόρος και σημείωσε ότι παράλληλα δίνει και τη συμβολική μάχη «να αποδείξουμε ότι η Αθήνα ανήκει στους πολλούς, δεν ανήκει στις ελίτ, στα τζάκια, στις πολιτικές οικογένειες που θεωρούν και την Αθήνα κληρονομικό δικαίωμα». «Η Αθήνα ανήκει στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, τις νέες και τους νέους, στους ανθρώπους που έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και να ζουν με αξιοπρέπεια σε αυτή την πόλη που μπορεί να γίνει ξανά βιώσιμη και φιλική προς την καθημερινότητα των ανθρώπων και ιδιαίτερα εκείνων που ζουν στις λαϊκές γειτονιές, τις υποβαθμισμένες γειτονιές της πόλης. Διότι η Αθήνα δεν είναι μόνο η βιτρίνα, αλλά είναι οι γειτονιές της», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε έμμεσα πως ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει πρόβλημα αναγνωρισιμότητας σχολιάζοντας πως «πολύ γρήγορα θα σπάσουμε αυτό το κέλυφος της αναγνωρισιμότητας, μέσα από τον πολιτικό λόγο, μέσα από τις παρεμβάσεις μας και μέσα από την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης που είναι πλέον ‘έφηβη', 13 ετών».

Διαβάστε επίσης:

Το δίλημμα της Khloe Kardashian λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδάκι

ΣΚΑΪ – Οριστικό: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος «διώχνει» τον Ατζούν (pics)

Η Ελλάδα θρηνεί τον 24χρονο Εύζωνα: «Καλό παράδεισο τσολιά μου» (pics+vid)

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved