Σάλος με το «Πλοίο των Βασανιστηρίων»: Όργια και μαστίγια (pics)

Newsroom

Πηγή: twitter

Ένα πλοίο διαφορετικό από όλα τα άλλα αναχώρησε από το Φριντριχσάφεν της νότιας Γερμανίας, για μια κρουαζιέρα στη λίμνη της Κωνσταντίας. 

Στο πλοίο αυτό το προσωπικό δεν πρόκειται να σου ευχηθεί ποτέ «ευχάριστη διαμονή» αφού σκοπός του ταξιδιού είναι οι συμμετέχοντες της κρουαζιέρας να… πονέσουν και να βασανιστούν!

Ο λόγος για το «Torture Ship» (Πλοίο των Βασανιστηρίων), διάσημο στους κύκλους των φετιχιστών, οι οποίοι κάθε χρόνο φορούν τα ευφάνταστα κοστούμια τους και επιβιβάζονται στα πλοίο με στόχο να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜE η… εκδήλωση φέτος «χτυπήθηκε» από τον καύσωνα με αποτέλεσμα η συμμετοχή να είναι μικρή.

Όπως κάθε χρόνο πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο λιμάνι για να... χαζέψουν τους μεταμφιεσμένους - και βαριά μακιγιαρισμένους - φετιχιστές, οι οποίοι φέτος ασφυκτιούσαν μέσα στις στολές τους λόγω καύσωνα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το φεστιβάλ «Torture Ship» είναι το μεγαλύτερο BDSM πάρτι πάνω σε πλοίο.

Δείτε την gallery:

Ένα πλοίο διαφορετικό από όλα τα άλλα αναχώρησε από το Φριντριχσάφεν της νότιας Γερμανίας, για μια κρουαζιέρα στην λίμνη της Κωνσταντίας. Πηγή: twitter
Στο πλοίο αυτό το προσωπικό δεν πρόκειται να σου ευχηθεί ποτέ ευχάριστη διαμονή αφού σκοπός του ταξιδιού είναι οι συμμετέχοντες της κρουαζιέρας να… πονέσουν και να βασανιστούν! Πηγή: twitter
Ο λόγος για το «Torture Ship» (Πλοίο των Βασανιστηρίων), διάσημο στους κύκλους των φετιχιστών, οι οποίοι κάθε χρόνο φορούν τα ευφάνταστα κοστούμια τους και επιβιβάζονται στα πλοίο με στόχο να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους. Πηγή: twitter
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ η… εκδήλωση φέτος «χτυπήθηκε» από τον καύσωνα με αποτέλεσμα η συμμέτοχή να είναι μικρή. Πηγή: twitter

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Χαμός στη λίμνη Πλαστήρα: Τι κρυβόταν ανάμεσα στα κλαδιά του βυθού (pics)

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved