Θεσσαλονίκη: «Πνίγηκαν» Σταυρός και Βρασνά - Εικόνες βιβλικής καταστροφής (pics)

Newsbomb

Πλημμύρες | Βρασνά | Σταυρός: Λάσπες, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, μπάζα, οργή και απόγνωση. Αυτή είναι με μια φράση η εικόνα που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την κατάσταση στα Βρασνά και το Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης, που επλήγησαν από την ακραία κακοκαιρία το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ – Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ – ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του seleo.gr είναι αποκαρδιωτικές: Από το πρωί της Πέμπτης (28/06/2018) οι κάτοικοι με σκούπες και κουβάδες, προσπαθούν να αδειάσουν από τα σπίτια τους τα νερά της βροχής.

Το φράγμα του Στρυμονικού έσπασε, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και αρκετά σημεία τόσο στα Βρασνά όσο και στο Σταυρό καλύφθηκαν από νερό, λάσπη και φερτά υλικά.

Την ίδια στιγμή, τμήμα του δρόμου μέσα στα Βρασνά έχει υποστεί καθίζηση, ενώ η διάβρωση του εδάφους είναι εμφανής σε αρκετά σπίτια και αυλές, όπου έχουν υποχωρήσει ολόκληρα κομμάτια γης.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr απίστευτες εικόνες από την καταστροφή (πηγή φωτογραφιών: seleo.gr)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved