Big Brother: Σάλος με την ατάκα για βιασμό - Να παρέμβει το ΕΣΡ ζήτησε ο Πέτσας

Newsbomb

Αντιδράσεις από την Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το χυδαίο σχόλιο παίκτη για τον βιασμό γυναικών.

Σάλος έχει προκληθεί με το εμετικό σχόλιο παίκτη του reality του ΣΚΑΪ, Big Brother, καθώς μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και η Κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, πήρε θέση για όσα ακούστηκαν σε δημόσια θέα.

Αναλυτικά ο Στέλιος Πέτσας, σχολίασε:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του».

ΣΥΡΙΖΑ: «Προάγει την κουλτούρα βιασμού»

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media αλλά και στον πολιτικό κόσμο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες δηλώσεις παίχτη περί βιασμού, στο τηλεπαιχνίδι Big Brother.

Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την ακύρωση του συγκεκριμένου ριάλιτι, με πρώτο trend στο Twitter να είναι εδώ και ώρες το #cancelbigbrothergr.

Η αιτία για τις αντιδράσεις ήταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από μια σκηνή στο τηλεπαιχνίδι που προβλήθηκε στο livestreaming που έχει στην ιστοσελίδα του ο Σκάι.

Συγκεκριμένα σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του, ένας από τους παίκτες ακούγεται να λέει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο λογιαριασμό του στο Twitter:

«Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».

Αντίστιχα, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και αντιμετώπιση αυτών των αντιλήψεων. Τεράστια η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου υλικού».

Με τη σειρά της η τομεάρχης Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου έγραψε στο Facebook:

«Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή».

Σημειώνεται πως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στήνουν προβοκάτσια οι Τούρκοι: Σχέδιο «πολιορκίας» του Καστελόριζου – Έτσι θα απαντήσει η Ελλάδα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved