«Βόμβα» Βερναρδάκη: Ενδεχόμενο εθνικών εκλογών τον Ιούνιο – Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες

Newsbomb

Στα χέρια του πρωθυπουργού το χαρτί του αιφνιδιασμού – Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών κρίνει τις επόμενες κινήσεις

Εισηγήσεις για εθνικές εκλογές ένα μήνα μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται πως δέχεται ο πρωθυπουργός.

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν αέρα ανατροπής στον ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προτείνουν να μην χαθεί η… ευκαιρία ευελπιστώντας πως μέσα σε ένα μήνα όλα είναι πιθανά.

Παράλληλα, εκτιμούν πως ένα «ατύχημα» εντός του καλοκαιριού ή μια τραγωδία, όπως έγινε το 2018 στο Μάτι, θα εκμηδενίσει τις ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή στην εξουσία και παράλληλα το κόμμα θα κινδυνεύσει με ολοκληρωτική καταστροφή, αν η ήττα είναι μεγάλων διαστάσεων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων ITV ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να στηθούν ξανά οι κάλπες τον Ιούνιο.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν υπάρχει περίπτωση, ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον Ιούνιο και να υπάρξουν εθνικές εκλογές τον Ιούνιο, ο κ. Βερναρδάκης απάντησε: «Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική».

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας διαμηνύει ότι οι κάλπες των εθνικών εκλογών θα στηθούν το Φθινόπωρο, ωστόσο, ο ίδιος διατηρεί το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και θα το χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή.

Όσο για τις πιθανές ημερομηνίες… ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY ΠΟΤΕ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ:

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved