Έντονη δυσαρέσκεια για τον Μόσιαλο στο κυβερνητικό επιτελείο

Newsbomb

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κυβερνητικό στρατόπεδο υπάρχει έντονη δυσφορία για τις δημόσιες τοποθετήσεις του κύριου Μόσιαλου οι οποίες «κατεβάζουν τον πήχη που έχει θέση η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού

Ο κ. Μόσιαλος, προ ημερών, άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του κορονοϊού, ενώ χθες, μιλώντας στον ΑΝΤ1, προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω: Επισήμανε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να βγάλει τη χώρα από το lockdown, ενώ επέμεινε στην αποδόμηση του κυβερνητικού σχεδίου αναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολείων.

Συγκεκριμένα, επανέλαβε την ανάγκη για μικρότερα τμήματα στα σχολεία, ζητώντας να αξιοποιηθούν είτε κτηριακές υποδομές των δήμων, είτε να υιοθετηθεί η λύση της εκ περιτροπής διδασκαλίας.

Μάλιστα όπως ο ίδιος εκτίμησε «δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι τα παιδιά μεταδίδουν δυσκολότερα τον ιό», με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Στην κυβέρνηση λοιπόν εμφανίζονται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι αφού καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να συγκρατήσουν την έξαρση του ιού χωρίς να υπάρξει καθίζηση στην οικονομία και βλέπουν τον κ. Μόσιαλο να ακυρώνει το έργο και την προσπάθειά τους.

Θα μου πείτε δική τους επιλογή ήταν ο κ. Μόσιαλος.

Σωστό. Ήξεραν ποιος είναι και τι πρεσβεύει.

Έτσι είναι. Όλες οι επιλογές έχουν κάποιο τίμημα...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το «χουνέρι» του Στρατηγού Φλώρου στους Τούρκους: Η κίνηση - ματ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved