Δημήτρης Παπαδημούλης: Σάλος στα social media για την ενοικίαση διαμερισμάτων σε ΜΚΟ

Newsbomb

INTIME NEWS

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μισθώνει ακίνητα σε προγράμματα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που τρέχουν αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ).

Υπενθυμίζεται ότι το πόθεν έσχες του κ. Παπαδημούλη είχε προκαλέσει αίσθηση την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε το 2018 οκτώ διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ίδιος είχε δικαιολογηθεί λέγοντας ότι πρόκειται φτηνά παλαιά διαμερίσματα της δεκαετίας του 50 και του 60 στην Αχαρνών και την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία αγοράστηκαν με χρήματα που έφερε ο ευρωβουλευτής από το εξωτερικό.

Σάλος στο Twitter

Όπως έγραψε το «Θέμα» της Κυριακής, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μισθώνει κάποια από τα ακίνητα που απέκτησε το 2018 σε πρόσφυγες και μετανάστες εισπράττοντας μέρος από τον πακτωλό ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η είδηση προκάλεσε κύμα κριτικής στο twitter με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τον δραστήριο ευρωβουλευτή «επαγγελματία αλληλέγγυο» και «ανθρωπιστή με το αζημίωτο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δυσφορία και προβληματισμός για τις ενέργειες του κ. Παπαδημούλη επικρατεί και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση Παπαδημούλη

Για το εν λόγω ζήτημα, ο κ. Παπαδημούλης μίλησε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε πως τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Επίσης είπε ότι εισπράττει «5,5 ευρώ το τετραγωνικό».

Αργότερα την Κυριακή, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πατρίδα Tv” κατάγγειλε την Ε.Ε. για έλλειμμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα για το προσφυγικό ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να διαχειρίζεται με μεγαλύτερη διαφάνεια τα ευρωπαϊκά κονδύλια που λαμβάνει για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Πώς ταξιδεύουμε από σήμερα με αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved